Web Design

Super strak & Responsieve designs

WordPress

Ongeveer 30% van alle websites wereldwijd draait op WordPress. Dit maakt WordPress dan ook het nummer 1 platform om websites mee te maken.

e-Commerce

Wij kunnen een volledige webshop voor u maken met WordPress. Als u meer dan 500 verschillende producten verkoopt raden wij Prestashop aan.

Responsief

Al onze websites zijn geoptimaliseerd voor PC, Tablet en mobiele apparaten. Wij optimaliseren design en snelheid voor elk apparaat met Elementor Pro.

Talen

Heeft u een website in meerdere talen nodig? Geen probleem, dit kunnen wij eenvoudig met WordPress voor u maken. Inclusief meertalige sitemaps voor Google.

Call-to-action

Mooie formulieren, nieuwsbrieven en goed getimede popups zorgen voor veel terugkerend bezoek.

Extra Voordeel

Omdat we veel websites maken hebben wij toegang tot de beste plugins en thema’s die er beschikbaar zijn. Dit garandeert een perfecte website.

Responsief web design & Snel

Een goed design op elk apparaat

Webdesign is de laatste 10 jaar ontzettend verandert. Een website moet aan zoveel eisen voldoen wil het een succes worden.

Verschillende apparaten vereisen een unieke aanpak, omdat het meeste online verkeer via mobiel binnenkomt moet elke website een responsief thema hebben dat er op elk beeld formaat perfect uitziet en ook nog eens snel laad. Wij kunnen een prachtige website voor u maken die aan al deze eisen voldoet.

Onze klanten

Allemaal tevreden

Wij nemen de tijd voor onze klanten, dit kan betekenen dat er een wachtrij ontstaat.
Wacht daarom niet te lang en neem vandaag nog contact op.

Geef je bedrijf een boost!

Neem contact op voor meer informatie

2018 - 2019 © sbwebdesign.nl
small_c_popup.png

Neem vrijblijvend contact op

Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen