Web Hosting

Voordelig en betrouwbaar

Laadtijden

Onze websites maken gebruik van caching technologie die enorme schaalbaar is. U profiteert bij ons van super snelle laadtijden en een betere ranking in zoekmachines.

Veilig

Onze websites zijn goed beveiligd met firewalls en anti-virus. Wij updaten WordPress en plugins  constant om geen enkel risico te lopen.

SSL & Encryptie

Al onze websites zijn beveiligd met een SSL certificaat van Let’s Encrypt. Dit verbeterd ook de ranking in zoekmachines.

Backup

Er worden elke dag backups gemaakt van alle websites. Mocht er iets fout gaan bent u in no time weer online.

Technologie

Wij hebben jarenlang ervaring met Virtual Private Servers met CentOS. Al onze websites draaien op schaalbare servers met SSD schijven. Er is geen limiet in schijfruimte of bandbreedte.

Software

Op onze servers draait o.a. PHP7, MySQL/MariaDB. U krijgt ook toegang tot email via Roundcube en het is mogelijk om u email account toe te voegen aan uw PC/Tablet en mobiel.

Onbeperkt ruimte + SSL

Voordelig, snel en veilig

Webhosting op een platform dat specifiek ingericht is op WordPress en Prestashop, we hosten websites op onze eigen VPS’en zodat we de volledige controle hebben.

Beveiliging is belangrijk en snel ladende pagina’s hebben invloed op online succes. Elke seconde telt en een vertraging van twee seconden veroorzaakt al veel verlatend bezoek.

Onze klanten

Allemaal tevreden

Wij nemen de tijd voor onze klanten, dit kan betekenen dat er een wachtrij ontstaat.
Wacht daarom niet te lang en neem vandaag nog contact op.

Geef je bedrijf een boost!

Neem contact op voor meer informatie

  • Omgeving Haarlem / Amsterdam
  • Email: contact@sbwebdesign.nl
  • KVK: 71893318
2018 - 2019 © sbwebdesign.nl