Google AdWords

Onbezorgd adverteren & Groeien

Advertenties

Door overtuigende advertenties, informatieve hoogtepunten, strategische sitelinks en aantrekkelijke advertentie-extensies te schrijven, maximaliseren we de impact en bekendheid van uw bedrijf op zowel desktop als mobiele apparaten.

Onderzoek

We onderzoeken keywords, advertenties van concurrenten, doelgroepen, landregio’s, advertentie-extensies en tijdschema’s en we ontwerpen dynamische adword-campagnes die tot 100% beter presteren dan standaard advertentie campagnes.

Management

Google AdWords moet elke dag geoptimaliseerd worden. Dagelijkse tweaken wij de zoekwoorden en filters om het beste resultaat te krijgen voor uw budget. Het optimaliseren van uw campagnes kost veel tijd en wij nemen dit graag uit handen.

Planning

Door ervoor te zorgen dat advertenties exact op woordgroepen en op het juiste moment van de dag worden weergegeven en eventueel regiogebonden, maximaliseren we de prestaties van advertentiebudgetten.

Analyseren

We onderzoeken analytische statistieken, zoals klikfrequenties en bezoekersgedrag grondig en beslissen welke advertenties, zoekwoorden, tijdschema’s en regionale gebieden we uitschakelen voor de campagne of pushen met hogere biedingen.

Performance

Door websites te ontwerpen met A / B-test technologie, optimaliseren we bestemmingspagina’s op basis van meetbare resultaten. Door een logische benadering te volgen om verschillende tekstadvertenties te maken, kunnen we de prestaties van AdWords campagnes verdubbelen.

Google AdWords

Bespaar tijd

AdWords is een dagtaak

Een goede advertentie campagne vraagt ontzettend veel aandacht en onderhoud. Wij begrijpen dat een startende ondernemer hier niet op zit te wachten.

Wij nemen deze taak graag uit handen zodat u zich kan focussen op uw bedrijf.

Onze klanten

Allemaal tevreden

Wij nemen de tijd voor onze klanten, dit kan betekenen dat er een wachtrij ontstaat.
Wacht daarom niet te lang en neem vandaag nog contact op.

Geef je bedrijf een boost!

Neem contact op voor meer informatie

2018 - 2019 © sbwebdesign.nl