Onze diensten

U vraagt wij leveren

Losse diensten of alles inclusief

Alles in één pakket

Alle diensten zijn los te bestellen maar zitten ook in een voordelig all inclusief pakket. Perfect voor startende bedrijven.

Social Media​​

Wij helpen u groeien door regelmatig uw website te promoten op verschillende social media kanalen.

SEO

Door continu uw website te verbeteren worden betere zoek resultaten behaald. Dit doen wij elke maand voor alle websites.

Voordelige hosting

Bij ons zit er altijd hosting in de prijs. U bent gegarandeerd van een super snelle website die constant onderhouden wordt.

Content Management

Wij vullen uw website aan met nieuwe teksten en media wanneer u wilt.

Web Design​

Modern, strak en SEO vriendelijk. Dat is hoe wij websites voor onze klanten bouwen.

AdWords

U kan gerust uw marketing aan ons overlaten, wij hebben jaren ervaring met Google AdWords.

Grafisch Ontwerp

Uw website wordt opgeleverd inclusief logo en meer.

Analytics

Wij optimaliseren uw website op basis van Google Analytics.

Strategie

Maandelijks bekijken wij alle data en verbeteren uw website.

Top zoek resultaten

Meer bezoek

Met het All Inclusive pakket wordt de SEO elke maand geanalyseerd en op basis van die gegevens verbeteren wij uw website.

Wij staan voor u klaar

Snelle service

Als u een All Inclusive pakket heeft krijgt u altijd voorrang op Content Management en extra diensten.

Veilig browsen

SSL/HTTPS

Al onze websites worden geleverd inclusief een SSL certificaat van Let’s Encrypt. Dit verbeterd zelfs de zoek resultaten in Google.

Informatie

Meest gestelde vragen

Jazeker! Wij bieden onze diensten ook los aan in abonnementsvorm. U kunt het beste contact met ons opnemen voor meer informatie en de huidige prijzen.

Wij kunnen een uptime van 99,8% garanderen, mocht er toch door overmacht een langere storing zijn dan verrekenen wij de downtime met de eerst volgende factuur.

Wij hebben meerdere VPSen in Nederland waar we onze klanten op verdelen. Al onze systemen hebben SSD schijven en draaien op CentOS 7.

De gemiddelde website is binnen 2 weken online. Afhankelijk van het aantal pagina’s en het onderwerp kan het zelfs binnen 1 week al af zijn!

Met een abonnement bent u verzekerd van een zeer snelle service. U krijgt voorrang op klanten die b.v. alleen een losse dienst afnemen en wij zorgen dat uw website altijd up to date is. Een abonnement garandeert 100% aandacht voor uw website.

Niet perse, we staan open voor andere CMS pakketten en we bieden ook volledige webshops gemaakt met Prestashop aan maar onze service en hosting is wel volledig op WordPress & Prestashop ingericht. We hebben o.a. toegang tot bepaalde plugins en thema’s die normaal gesproken zeer duur zijn maar voor ons goedkoper zijn omdat we er veel gebruik van maken.

Jazeker! Wij kunnen uw website voor u verhuizen en vervolgens verbeteren en onderhouden.

Geen probleem, u mag gewoon maandelijks opzeggen. Er kan wel een na rekening plaatsvinden van eventuele AdWords tegoeden. Als u de website wilt meenemen komen er  administratie kosten bij voor het maken van een backup en het eventueel verhuizen van een domeinnaam en emails.

Geef je bedrijf een boost!

Neem contact op voor meer informatie

2018 - 2019 © sbwebdesign.nl
small_c_popup.png

Neem vrijblijvend contact op

Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen